Over ons

Wij zijn expert op het gebied van privacy en informatieveiligheid in de gezondheidszorg. Door onze juridische achtergrond, kennis van privacy- en zorgwetgeving én ruime ervaring bij zorgorganisaties kennen wij het vak, de uitdagingen en risico’s als geen ander. Bij ons staat solide kennis en een duidelijke, gestructureerde aanpak centraal. Onze kernwaarden zijn vakmanschap, pragmatisme, creativiteit en ambitie.

Vakmanschap staat voor de combinatie van ervaring, beoordelingsvermogen, overtuigingskracht en eigenzinnigheid. Vakmanschap geeft ons plezier en trots en de drang om te blijven verbeteren.

Pragmatisme staat voor het bereiken van aansprekende resultaten op korte termijn met een blijvende aandacht voor de doelen op lange termijn.

Creativiteit staat voor het vinden van oplossingen, die passen bij onze klant. Inlevingsvermogen is hierbij van groot belang.

Ambitie staat voor onze ondernemersmentaliteit om uitdagende doelstellingen te realiseren. Dit hangt samen met drang naar persoonlijke groei. Ambitie is aanstekelijk.