Over ons

Power of 4 is expert op het gebied van privacy en informatieveiligheid in de gezondheidszorg. Door onze juridische achtergrond, kennis van privacy- en zorgwetgeving én ook ruime ervaring bij zorgorganisaties kennen wij het vak, de uitdagingen en risico’s als geen ander. Wij helpen zorgorganisaties met hun privacy-, informatieveiligheids- en compliancyvraagstukken. Bij ons staat een duidelijke, gestructureerde aanpak centraal.

Ons Team

Onze specialisten hebben een hoog kwaliteits- en kennisniveau. Zij  hebben een gedegen, vaak  academische, vooropleiding. Ook beschikken zij over de juiste certificeringen, zoals CIPP/E, CIPM, CISM, CISSP en MSP. Onze kennis van privacy- en zorgwetgeving, informatieveiligheid, risicoanalyse en programmamanagement is groot en diepgaand. In combinatie met onze ruime ervaring bij zorgorganisaties, maakt dit dat wij ons vak, de uitdagingen en risico’s als geen ander kennen.

Wij vinden het prettig om te werken op locatie bij onze opdrachtgevers. Zo maken wij de bestaande cultuur snel eigen. Wel behouden wij altijd onze onafhankelijkheid, zodat wij de vinger op de zere plek kunnen leggen en je zo de beste adviezen geven.

Suzanne van Ooijen

Jurist privacy en gezondheidsrecht
Manager consultancy


suzanne.vanooijen@po4.nl

Zeger van Ingen

Privacy jurist

zeger.vaningen@po4.nl

Erik van Ooijen


Algemeen directeur

erik.vanooijen@po4.nl

Joël Ririmasse


Privacy jurist

joel.ririmasse@po4.nl

Koffie?

Maak kennis met ons betrokken team