Werken bij Power of 4

Power of 4 is op zoek naar een enthousiaste jurist die zijn of haar talenten binnen het zorg- en welzijnslandschap verder wil ontwikkelen.

Vacature jurist

Bij Power of 4 zijn we op zoek naar een enthousiaste jurist die zijn of haar talenten binnen het zorg- en welzijnslandschap verder wil ontwikkelen. Als medewerker bij Power of 4 sta je klaar om onze klanten in de zorg- en welzijnssector te ondersteunen bij diverse vraagstukken. Je geeft juridisch advies, stelt beleidsdocumenten op, beoordeelt overeenkomsten, voert DPIA’s uit, helpt bij het aanpassen van interne processen en helpt onze klanten te voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving. In veel gevallen vervul je ook de rol van functionaris gegevensbescherming of privacy officer voor onze klanten. Je werkt zelfstandig, maar kunt ook deel uitmaken van een projectteam.

Wie ben jij?

Je hebt een bachelor rechtsgeleerdheid en een juridische master op zak en een brede interesse in de zorg- en welzijnssector. Je bent in staat om snel nieuwe wet- en regelgeving en rechtspraak eigen te maken. Daarnaast vind je het leuk om met veel verschillende klanten in contact te zijn, bij klanten op locatie te werken en de cultuur van onze klanten eigen te maken. Jouw talent ligt in het creëren van draagvlak, en je kunt op alle niveaus binnen een organisatie werken. Kortom, je bent pragmatisch, klantgericht, gestructureerd en hebt een creatieve geest als het gaat om oplossingen. 

Wat bieden wij?

Je werkt samen met superleuke klanten en maakt deel uit van een bevlogen team in een informele werkomgeving. We hebben wekelijks standaard teamoverleg en er is altijd ruimte om ook op andere momenten te sparren. Je hebt de vrijheid om je eigen tijd in te delen en hybride te werken, wat betekent dat je zowel op kantoor, vaak bij klanten en ook thuis kunt werken. Je gaat aan de slag met interessante, vaak complexe juridische vraagstukken en als je bij ons op kantoor werkt, bevind je je in een fantastische groene omgeving. Natuurlijk bieden we ook ruimte voor verdere ontwikkeling en persoonlijke groei.

Belangstelling?

Stuur je CV met motivatie aan Suzanne van Ooijen via: suzanne.vanooijen@po4.nl. We kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Contact

Noord-IJsseldijk 107
3402 PG IJsselstein

030 6876406
info@po4.nl

Meer informatie

KVK 89992776
Privacyverklaring

Onze vacatures

Ga naar

Onze diensten
Werken bij
Expertises
Contact