Over ons

Wij zijn een juridisch adviesbureau dat klanten helpt met diverse juridische vraagstukken in de zorg- en welzijnssector. Onze expertise ligt in het vertalen van wetgeving naar praktische toepassingen.

Praktisch waar mogelijk, kritisch waar nodig.

Ons Team

Wij zijn een juridisch adviesbureau dat klanten helpt met diverse juridische vraagstukken in de zorg- en welzijnssector. Onze expertise ligt in het vertalen van wetgeving naar praktische toepassingen. Dit realiseren wij onder andere door te ondersteunen bij de inrichting van uw privacyorganisatie, het vervullen van de rol van functionaris gegevensbescherming of privacy officer, het uitvoeren van DPIA’s en nulmetingen, en het opstellen van beleidsdocumenten en andere juridische stukken. Daarnaast staan wij altijd klaar voor ad hoc juridische vragen. Met onze strippenkaart kunt u ons 24/7 raadplegen. Of het nu gaat om complexe vraagstukken, het adviseren over een inzageverzoek, de afhandeling van datalekken, of gewoon om te sparren.

Onze juristen beschikken over een hoog kwaliteits- en kennisniveau. Ze hebben minimaal een masteropleiding rechtsgeleerdheid afgerond en zijn gecertificeerd in onder andere CIPP/E en CIPM. Met onze diepgaande juridische en specialistische kennis binnen de zorg en het sociaal domein, en onze jarenlange ervaring bij zorg- en welzijnsorganisaties, begrijpen wij de uitdagingen en risico’s binnen ons vakgebied als geen ander. Wij denken altijd met u mee en bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Onze stijl kenmerkt zich door informativiteit, professionaliteit, specialistische kennis en een benaderbare, gestructureerde aanpak. We houden van korte communicatielijnen en schakelen snel. U krijgt ons daarom direct persoonlijk aan de lijn. En als het even kan, werken we graag bij onze klanten op locatie. Dit stelt ons in staat om snel vertrouwd te raken met de bestaande cultuur. Tegelijkertijd behouden we altijd onze onafhankelijkheid, zodat we kritisch kunnen blijven en de beste adviezen kunnen geven.

Suzanne van Ooijen

Algemeen Directeur/Jurist privacy
 gezondheidsrecht en sociaal domein

suzanne.vanooijen@po4.nl

Zeger van Ingen

Jurist privacy
gezondheidsrecht en sociaal domein,
Specialist AI

zeger.vaningen@po4.nl

Sta jij hier binnenkort?

Bekijk vacatures

Contact

Noord-IJsseldijk 107
3402 PG IJsselstein

030 6876406
info@po4.nl

Meer informatie

KVK 89992776
Privacyverklaring

Onze vacatures

Ga naar

Onze diensten
Werken bij
Expertises
Contact